Kovaļčuks savainojuma dēļ nespēlēs nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Sanktpēterburgas SKA komandas līderiem Iļja Kovaļčuks savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni nedēļu, vēsta laikraksts «Sport-Express».

Ķermeņa lejasdaļas savainojumā 32 gadus vecais Kovaļčuks iedzīvojās sestdien, kad SKA savā laukumā spēkojās ar Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Kovaļčuks laukumā pavadīja vien divas nomaiņas. Kādā no epizodēm viņš neveiksmīgi sadūrās ar pretinieku komandas hokejistu Vladimiru Galuzinu, pēcāk laukumā vairs neatgriežoties.

Sākotnēji izskanēja informācija, ka SKA kapteinis varētu nespēlēt pat trīs mēnešus, bet Sanktpēterburgas vienības galvenais treneris Andrejs Nazarovs šīs runas kliedēja. «Reālais atlabšanas termiņš ir nedēļa,» viņš teica «Sport-Express».

SKA hokejisti tajā mačā piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, ciešot otro neveiksmi aizvadītajās trīs spēlēs jaunajā sezonā.

Līdzšinējās trijos mačos Kovaļčuks izcēlies ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa lietderības koeficients ir -3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu