Rīgas «Dinamo» šodien Maskavā pret Radulovu un CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Turpinot septiņu spēļu izbraukuma sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, otro spēli aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas Maskavā spēkiem mērosies ar iepriekšējās regulārās sezonas spēcīgāko komandu CSKA. Mača sākums plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Pirms došanās uz Maskavu Rīgas «Dinamo» svētdien sāka garo izbraukumu Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, kur ar 4:0 pārliecinoši apspēlēja vietējo «Dinamo», paliekot nepārspētam Jakubam Sedlāčekam.

Punktus Latvijas vienība izcīnījusi līdz šim visās trijās spēlēs, no kurām divās gūts panākums pamatlaikā.

Tikmēr CSKA vienība līdz šim aizvadītajās trijās spēlēs guvusi divas uzvaras. Pēdējā mačā Maskavas hokejisti ar 0:3 cieta zaudējumu Helsinkos pret vietējo «Jokerit».

«Mums pretī stāsies ļoti meistarīga komanda. Ja rādīsim saturīgu sniegumu un būsim vienoti, mēs varam izcīnīt punktus arī spēlē ar CSKA,» kluba mājas lapā izteicies viens no iepriekšējās spēles galvenajiem varoņiem Jakubs Sedlāčeks.

CSKA spožākā zvaigzne ir Aleksandrs Radulovs, kurš arī šo sezonu iesācis rezultatīvi. Trijās spēlēs viņš jau atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr «Dinamo» rindās pa diviem precīziem metieniem ir Tima Sestito un Gunāra Skvorcova kontā.

Trešdien Kari Heikiles vadītā komanda Zagrebā tiksies ar «Medveščak».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Joakims Ēriksons, Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Stīvens Seigo, Guntis Galviņš, Tomāšs Kundrāteks, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Ēriks Ševčenko, Aleksandrs Jerofejevs.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Fēlikss Šutcs, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Locāns, Armands Bērziņš, Gunārs Skvorcovs, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Bukarts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu