Masaļskis ielaiž četras ripas; «Lada» kapitulē «Ak Bars»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis pirmdien ielaida četras ripas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētā Toljati «Lada» komanda ar 1:4 savā laukumā piekāpās Kazaņas «Ak Bars».

Jau 40. minūtē Arta Ābola trenētā «Lada» komanda nonāca iedzinēju lomā ar 0:4, vienību nespējot glābt arī pieredzējušajam Masaļskim. Trešajā trešdaļā Aleksejs Mastrjukovs mājiniekiem guva goda vārtus.

Masaļskis šajā mačā atvairīja 25 pretinieku mestās ripas.

Uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Mihails Varnakovs, kurš Masaļski pārspēja 17. un 19. minūtē. Vēl par reizei precīzi meta Dmitrijs Obuhovs un zviedrs Oskars Millers.

Debijas spēlē «Lada» rindās KHL čempionātā Masaļskis Toljati vienībai ar 3:1 palīdzēja pieveikt Maskavas «Spartak».

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Lada» ar četros mačos nopelnītiem 3 punktiem šobrīd ieņem 12. pozīciju, kamēr «Ak Bars» iegūtie 6 punkti tikpat spēlēs dod 4. vietu.

Tikmēr uzvaru pirmdien izcīnīja latvieša Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kas viesos ar 5:2 (0:1, 4:1, 1:0) pieveica «Spartak».

Panākumu guva arī iepriekšējās sezonas Gagarina kausa čempione Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) uzveica Čerepovecas «Severstaļ».

Viesiem šajā cīņā nevarēja palīdzēt komandas kapteinis Iļja Kovaļčuks, kurš iepriekšējā mačā pret «Torpedo» guva savainojumu un SKA vienībai nevarēs palīdzēt aptuveni vienu nedēļu.

Visbeidzot Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, viesos ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās «Soču» vienībai.

Tikmēr Rietumu konferences kopvērtējuma līderis ar maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem trīs spēlēs ir Somijas klubs Helsinku «Jokerit», kamēr Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas «Dinamo» vienībai un «Torpedo» ir astoņi punkti, bet par punktu mazāk iekrājis Latvijas klubs Rīgas «Dinamo». Savukārt SKA ar septiņiem punktiem četrās cīņās ieņem septīto pozīciju,

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu