Heikile: Pieļāvām bērnišķīgas kļūdas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikile pēc otrdien viesos piedzīvotā zaudējuma ar 0:5 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Maskavas CSKA norādīja uz savas komandas spēlētāju pieļautajām bērnišķīgajām kļūdām aizsardzībā un uzteica pretiniekus par parādīto spēli.

«CSKA no pirmās līdz pēdējai minūtei spēlēja ļoti labi un ļoti aktīvi, neļaujot mums izveidot pārāk daudz iespēju vārtu gūšanai. Savukārt aizsardzībā mēs pieļāvām bērnišķīgas kļūdas, ļoti daudz zaudējām ripu savā un vidējā zonā,» Heikiles teikto pēc spēles citē aģentūra RIAN.

Rīdzinieku treneris atzina, ka CSKA spēlētājiem bijis vairāk enerģijas, bet «Dinamo» nav nospēlējusi vajadzīgajā līmenī. «Varam spēlēt labāk. Šī mums bija laba mācību stunda. Vajag vēl strādāt,» piebilda somu treneris.

Heikile atzina, ka CSKA bijis spēcīgākais pretinieks no tām četrām komandām, ar kurām «Dinamo» šosezon ir tikusies.

Savukārt CSKA galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs bija apmierināts, ka komanda spējusi savus vārtus nosargāt neieņemtus. «Lieliski, ka nospēlējām uz «nulli». Lūdzām puišus nospēlēt aktīvi, un viņi to izdarīja. Iepriekšējā spēlē Helsinkos [CSKA zaudēja «Jokerit» ar 0:3] tā nebija un mēs saņēmām labu mācību, jo pretinieks no sākuma līdz beigām spēlēja disciplinēti un atbildīgi. Mēs treneri pēc spēles divas dienas domājām, kas ir jāmaina un jāuzlabo,» uz iepriekš gūto mācību norādīja Kvartaļnovs, kurš uzteica arī uzbrucēju Džefu Pletu, kurš ir viens no komandas līderiem.

Rīgas «Dinamo» cieta otro zaudējumu sezonā un pirmo reizi šosezon spēlē nespēja gūt vārtus.

Ar septiņiem punktiem četrās spēlēs Latvijas klubs ieņem 8. vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu