«Blackhawks» apsverot iespēju aizmainīt izvarošanas skandālā iesaistīto Keinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa čempioni Čikāgas «Blackhawks» atrodas grūtas izvēles priekšā - turpināt sadarbību vai aizmainīt izvarošanas skandālā iesaistīto Patriku Keinu.

Šobrīd Hamburgas policijas departaments izmeklē izvarošanas lietu, kur par galveno vainīgo tiek uzskatīts Keins. Ja šī izmeklēšana ievilksies, «Blackhawks» visu nākamo sezonu būs jāiztiek bez Keina pakalpojumiem.

Piecas NHL komandas jau esot sazinājušās ar «Blackhawks» un vēlas Keinu iegūt savā rīcībā. Vienošanās amerikāņu uzbrucējam ar Čikāgas komandu ir vēl uz astoņiem gadiem, kuru laikā viņš saņems 84 miljonus dolāru.

Atgādināsim, ka Keinu pavedināšanā un izvarošanā apsūdz kāda 20 gadus veca sieviete. «Blackhawks» hokejists ar dāmu esot iepazinies «Sky Bar». Pēc tam abi esot devušies uz viņa māju, kur, pēc cietušās sievietes sniegtās liecības, Keins esot viņai sekojis vienā no istabām un izvarojis.

Sieviete vēlāk esot pametusi Keina rezidenci un nekavējoties sazinājusies ar saviem tuviniekiem. Jaunajai dāmai esot konstatētas koduma pēdas un saskrāpēta kreisā kāja.

Keins šobrīd tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NHL spēlētājiem. Kopā ar «Blackhawks» viņš trīs reizes ieguvis Stenlija kausu.

2012./2013. gada sezonā Keins tika atzīts par izslēgšanas turnīra vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu