Fetisovs gatavs kļūt par KHL prezidentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Direktoru padomes loceklis Vjačeslavs Fetisovs paudis gatavību kļūt par līgas prezidentu, vēsta laikraksts «Sport-Express».

«Vai esmu gatavs vadīt KHL? Esmu gatavs visam. Līgai nepieciešami profesionāļi, kas zina hokeja virtuvi, saprotot, kā strādā pasaules labākās sistēmas,» izteicies bijušais hokejists. «Šajos grūtajos laikos arī KHL pārdzīvo grūtus laikus - jārisina problēmas un ar kvalitāti jākonkurē ar pasaules labākajiem klubiem un līgām.»

Nedēļas sākumā Krievijas mediji vēstīja, ka KHL prezidenta amatu, visticamāk, pametīs Dmitrijs Černišenko. Kā viens no pretendentiem uz KHL vadītāja posteni tika minēts Fetisovs un Kremlim lojālais Krievijas Hokeja federācijas (FHR) viceprezidents Romāns Rotenbergs.

«Droši vien neviens cits nav ar tik augstu kompetences līmeni kā es. Turklāt biju tieši iesaistīts līgas izveidošanā,» norādīja 57 gadus vecais Fetisovs.

«Līga šobrīd ir tādā situācijā, ka var pagriezties citā virzienā,» izteicās Fetisovs. Viņam ir informācija, ka Černišenko negrasās pamest līgas vadītāja amatu.

Černišenko bija 2014. gada Soču olimpisko spēļu orgkomitejas vadītājs.

Fetisovs ir divkārtējs olimpiskais čempions. Ilgus spēlētāja karjeras gadus viņš pavadīja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kļūstot par divkārtēju Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu