HK «Mogo» prezidents: Mūsu mērķis nav mainīts - vēlamies uzvarēt Latvijas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Trešdien, 3.septembrī, Rīgā HK Mogo pārstāvji iepazīstināja sabiedrību ar komandas mērķiem, treneru kolektīvu un spēlētāju sastāvu.

Preses konferencē piedalījās HK Mogo dibinātājs un prezidents Māris Martinsons, galvenais treneris Oļegs Sorokins, treneris Mihails Beskašnovs, spēlējošais menedžeris Elviss Želubovskis un AS Mogo valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Čerņagins.

2015./16.gada sezonā HK Mogo spēlēs Latvijas čempionāta Virslīgā un kā valsts čempioni pārstāvēs Latviju Kontinentālā kausa izcīņā, kur otrajā kārtā A grupā HK Mogo pretinieki būs Slovēnijas Acroni Jesenice, Ungārijas Miskolci Jegesmedvek un Spānijas čempioni CH Jaca.

HK Mogo tika izveidots 2014.gada augustā, lai piedalītos Latvijas čempionāta Virslīgā. Jau savā pirmajā sezonā HK Mogo izpildīja galveno komandas mērķi – Latvijas čempionāta finālā ar 4-2 pārspējot HK Kurbads, klubs izcīnīja Latvijas čempionu titulu.

Māris Martinsons, HK Mogo dibinātājs un prezidents: «Iespējams, gandrīz precīzi pirms gada ne visi noticēja, ka mēs nopietni cīnīsimies par Latvijas čempionu titulu. Un tomēr jau pirmajā sezonā HK Mogo kļuva par Latvijas čempioniem. Turklāt iepriecināja ne tikai izcīnītās zelta medaļas, bet tas, kā mūsu hokejisti spēlēja, atmosfēra komandā. Varbūt vēl mazāks skaits ticēja, ka šis ir ilgtermiņa projekts. Tāpēc esmu priecīgs paziņot, ka esam iegādājušies ledus halli Brīvības ielā, kas būs mūsu kluba mājas un ļaus daudz nopietnāk domāt par HK Mogo bērnu un jaunatnes sistēmas attīstību.»

Oļegs Sorokins, HK Mogo galvenais treneris: «Atmosfēra komandā ir laba, spēlētāji jūtas labi ne tikai uz ledus, bet arī peintbola laukumā. Mērķi, tāpat kā pagājušajā sezonā, mums ir visaugstākie. Sportā viena no grūtākajām lietām ir titula aizstāvēšana, bet mēs to šosezon centīsimies paveikt!»

Elviss Želubovskis, HK Mogo spēlējošais menedžeris: «Šosezon mūsu komanda noteikti kļuvusi spēcīgāka. Mums pievienojušies tādi spēlētāji kā Jānis Ozoliņš, Rustams Begovs, Eduards Ivanovs, Valentīns Feoktistovs, Edgars Lipsbergs. Domāju, ka šosezon cīņa par titulu būs vēl sīvāka, bet mēs esam gatavi šai cīņai.»

Aleksandrs Čerņagins, AS Mogo valdes priekšsēdētājs: «Jau pagājušajā gadā sākām lielisku sadarbību un esam neizsakāmi lepni atbalstīt HK Mogo arī šogad – ne tikai tāpēc, ka jau pirmajā gadā viņi spēja kļūt par Latvijas čempioniem un esam pārliecināti, ka tā notiks arī šogad, bet arī tāpēc, ka tā ir mūsu iespēja sniegt savu ieguldījumu mūsu valsts sporta attīstībā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu