Sestito: Mums ir jāuzlabo vairākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Tims Sestito uzskata, ka komandai ir problēmas ar vairākuma realizāciju.

Atgādināsim, ka ceturtdienas mačā rīdzinieki viesos ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Zagrebas «Medveščak» vienībai, piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

«Vienmēr ir smagi zaudēt papildlaikā. Spēle bija ļoti aktīva un ātra. Ledus kvalitāte gan nebija teicama. Labi, ka trešajā trešdaļā spējām gūt vārtus un izcīnīt vismaz vienu punktu. No šīs spēles ir arī pozitīvi aspekti, kurus varam paņemt nākamajiem mačiem,» vienības mājaslapā citēts Sestito.

«Šodien daudz metām pa vārtiem, bet ripa nelidoja vārtos,» atzina kanādiešu uzbrucējs. «Īpaši neveicās vairākumā. Vairākums mums ir jāuzlabo. Viņiem nebija tik daudz metienu, bet vārtus guva tieši skaitliskajā pārsvarā. Tas var izšķirt spēles likteni.»

Piecās KHL regulārā čempionāta spēlēs Sestito atzīmējies ar diviem precīziem metieniem.

Rīgas «Dinamo» nākamās dienas pavadīs treniņos mājās, kam sekos izbraukums uz Austrumu konferenci. Pirmā spēle astotajā septembrī pret Novokuzņeckas «Metallurg», bet noslēgumā jātiekas gan ar Habarovskas «Amur», gan ar Vladivostokas «Admiral».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu