Gudļevska konkurents Vasiļevskis asins sarecējuma dēļ nespēlēs 2-3 mēnešus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušās sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālistes Tampabejas «Lightning» krievu vārtsargam Andrejam Vasiļevskim ceturtdien veikta operācija, lai likvidētu asins sarecējumu, kas bija izveidojies netālu no viņa kreisā atslēgas kaula.

Kā ziņo vienība, Vasiļevskis būs spējīgs atgriezties uz ledus pēc 2-3 mēnešiem.

Jaunā NHL sezona sāksies jau pēc mēneša - 8.oktobrī, kas nozīmē, ka vismaz tās pirmajā mēnesī aiz «Lightning» pamatvārtsarga Bena Bišopa muguras varētu būt latvietis Kristers Gudļevskis.

Kā zināms, pagājušā sezona Vasiļevskim bija pirmā Ziemeļamerikā un tās ievadā viņš kopā ar Gudļevski spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienībā Sirakjūsas «Crunch». Tomēr sezonas laikā pašlaik 21 gadu vecais Vasiļevskis no «Lightning» pamatsastāva izkonkurēja savu pieredzējušo tautieti Jevgēņiju Nabokovu.

Vasiļevskis piedalījās 16 regulārās sezonas spēlēs, kurās atvairīja 91,8% metienu, vidēji ielaižot 2,36 vārtus. Tāpat viņš piedalījās četrās Stenlija kausa spēlēs.

Kā zināms, pagājušajā sezonā «Lightning» aizkļuva līdz Stenlija kausa finālsērijai, kurā ar 2-4 piekāpās Čikāgas «Blackhawks» komandai. Izšķirošajos mačos Bišops spēlēja ar ieplīsušu labā cirkšņa muskuli, kas vienam mačam lika pieteikt arī Gudļevski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu