Bārtuļa pārstāvētā «Admiral» atspēlē divu vārtu deficītu un uzvar KHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hcbarys.kz

Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 4:2 (1:2, 2:0, 1:0) pārspēja Habarovskas «Amur» vienību.

«Admiral» iedzinējos ar 0:2 nonāca jau pēc pusotras minūtes, kad precīzus raidījumus veica Konstantīns Sokolovs un Danils Faizuļins. Minūti līdz pirmās trešdaļas beigām vienus vārtus atguva Dmitrijs Lugins. Tiesa, otrajā periodā jau vadībā ar 3:2 izvirzījās viesu komanda, kad vārtus guva Dmitrijs Sajustovs un Lugins. Punktu šajā mačā pielika Artjoms Podšendjalovs, kurš 20 sekundes līdz pamatlaika beigām ripu raidīja tukšos «Amur» vārtos.

«Admiral» kapteinis Bārtulis laukumā pavadīja 24 minūtes un 25 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks no visiem hokejistiem šajā mačā. Tiesa, visa dueļa laikā Bārtulis pa pretinieku vārtiem izdarīja tikai vienu metienu, neizceļoties citos statistikas rādītājos.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pirmajā vietā ar 13 punktiem piecos dueļos atrodas Omskas «Avangard» un Jekaterinburgas «Avtomobilist», bet tām ar desmit punktiem seko Magņitogorskas «Metallurg» un Novosibirskas «Sibirj». Pirmo piecinieku ar deviņiem punktiem noslēdz «Admiral».

Savukārt Rietumu konferences kopvērtējumā līderpozīcijā ar 11 punktiem piecos mačos atrodas CSKA komanda, bet tikpat punktu ir arī Horvātijas vienībai Zagrebas «Medveščak», kas ceturtdien spēja apspēlēt Rīgas «Dinamo» hokejistus. Savukārt pa desmit punktiem iekrājušas Jaroslavļas «Lokomotiv» un «Vitjaz» vienības. Rīdzinieku klubs ar astoņiem punktiem ieņem astoto vietu.

Jaunajā sezonā KHL spēlē 28 komandas. Līgā vairs nav redzama Mitišču «Atlant», kas saskārās ar nopietnām finansiālām problēmām, taču tās vietu ieņem Maskavas «Spartak», atgriežoties čempionātā pēc vienas sezonas izlaišanas.

Arī šajā sezonā KHL klubi aizvadīs 60 spēles - pa diviem mačiem (savā laukumā un izbraukumā) pret katru no līgas komandām. Savukārt ar trim savas divīzijas komandām klubi sacentīsies vēl pa divām reizēm.

Tikmēr izslēgšanas spēlēs, kas sāksies 21.februārī, vairs nebūs sapāroto maču - komandām starp 1-2 un 3-4 spēlēm būs vienas dienas brīvdienas, lai hokejisti varētu atgūt spēkus. Sezona noslēgsies ne vēlāk kā 2016.gada 19.aprīlī, kad plānota Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītā spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu