Rīgas «Dinamo» ievieto savainoto Šutcu atteikumu draftā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» ievietojusi vāciešu uzbrucēju Fēliksu Šutcu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atteikumu draftā, aģentūrai «R-Sport» apliecinājis vienības ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Ja Šutcu tuvāko 48 stundu laikā neizvēlēsies neviena cita KHL komanda, pārņemot arī viņa līgumsaistības, spēlētājs nonāks «Dinamo» fārmklubā «Liepāja», kas spēlē Latvijas čempionātā.

«Šutcs ir iekļauts atteikumu draftā. Neesam apmierināti ar viņa formu. Varbūt kāds cits KHL klubs viņu paņems, bet varbūt arī nē. Tādā gadījumā Šicu pārcelsim uz fārmklubu, bet līgums ar šo hokejistu tiks lauzts,» pavēstīja Sējējs.

Šobrīd 27 gadus vecais hokejists ir savainots un nav spēlējis kopš septembra otras puses.

Šajā sezonā Šutcs nospēlējis 11 mačus, kuros izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā Šutcs pirms deviņiem gadiem ceturtajā kārtā ar 117.numuru izvēlējās Bufalo «Sabres».

Tiesa, NHL vācietis nav aizvadījis nevienu spēli, kamēr Amerikas Hokeja līgā (AHL) viņš divas sezonas pārstāvēja Portlendas «Pirates». Turpinājumā uzbrucējs pa divām sezonām aizvadīja arī Vācijas čempionāta (DEL) klubos «Ingolstadt» un Ķelnes «Haie». Savukārt aizpērn Šics aizvadīja 54 cīņas KHL kluba Vladivostokas «Admiral» rindās, gūstot 16 vārtus un izdarot 22 piespēles.

Iepriekšējās sezonas noslēgumā Šutcs spēlēja Omskas «Avangard», kur regulārajā čempionātā 12 spēlēs guva divus vārtus un atdeva divas piespēles, kamēr izslēgšanas spēlēs 11 mačos viens precīzs metiens.

Ar 21 punktu 16 spēlēs «Dinamo» ieņem desmito vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu