Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli palīdz «Torpedo» tikt pie uzvaras

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot viņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandai, kur par galveno treneri strādā Latvijas speciālists Pēteris Skudra, savā laukumā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveikt Astanas «Baris» vienību no Kazahstānas.

Daugaviņš rezultatīvi piespēlēja «Torpedo» pirmo vārtu guvumā, kad 25.minūtē rezultātu atklāja Vladimirs Galuzins, bet nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām otro ripu «Baris» vārtos trieca Aleksejs Sopins.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 30 sekundes, veicot četrus metienus pa pretinieku vārtiem.

Daugaviņš šosezon piedalījies 11 KHL spēlēs, kuru laikā izcēlies ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

«Torpedo» komandas galvenā trenera palīgs ir latvietis Ģirts Ankipāns.

«Torpedo» komanda Daugaviņu ieguva vien šonedēļ, iemainot viņu no Habarovskas «Amur» komandas, kur gan viņš neaizvadīja nevienu spēli. «Amur» klubā latvietis nonāca pēc tam, kad viņu iepriekšējā nedēļā Maskavas «Dinamo» nolēma ievietot KHL atteikumu draftā.

Tikmēr zaudējumu pēcspēles metienu sērijā cietusi latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo», kas izbraukumā ar 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Jaroslavļas «Lokomotiv», kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

Uzvaras «bullīti» šajā mačā realizēja Jegors Averins.

Karsums šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 19 sekundes, veikdams vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem. Latvietis izcēlās arī ar diviem zaudētiem iemetieniem un pieciem spēka paņēmieniem.

Maskavas «Dinamo» galvenais treneris ir Harijs Vītoliņš, bet viņam palīdz Viktors Ignatjevs.

Tikmēr kārtējo fiasko piedzīvojusi pagājušās sezonas Gagarina kausa ieguvēja Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas «Traktor».

Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Semjons Kokujovs.

Savukārt pie uzvaras izdevies tikt aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienībai, kas savā laukumā ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pieveica Maskavas «Spartak».

Pujacs nebija atrodams komandas pieteikumā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma vadībā ar 34 punktiem 16 spēlēs ir Maskavas CSKA, kamēr «Lokomotiv» ar 32 punktiem 17 mačos ir trešie. Savukārt uzreiz aiz viņiem ar 31 punktu 15 cīņās atrodas Maskavas «Dinamo», bet «Torpedo» ar 29 punktiem 17 spēlēs ir sestie, par diviem punktiem apsteidzot SKA.

Austrumu konferences līderes godu saglabājusi Omskas «Avangard», kas sestdien ar 2:4 (2:0, 0:0, 0:4) izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas «Dinamo». Šīs vienības rēķinā ir 31 punkts 17 spēlēs, kamēr «Ņeftehimik» ar 27 punktiem ir ceturtie.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu