Ogres «Kurbads» bez grūtībām apspēlē «HASC»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionāta hokejā kārtējā spēlē Ogres «Kurbads» savā laukumā sestdien uzņēma «HASC» komandu no Tukuma. Jau no pašām pirmajām minūtēm neradās šaubas par spēles uzvarētāju, ar 12:4 panākumu svinēja «Kurbada» hokejisti.

Pirmais pamatakmens Ogres kluba uzvarai tika ielikts jau 3. minūtē, kad skaitlisko vairākumu ar šķīlienu no zilās līnijas realizēja Toms Bluks. Arī perioda turpinājumā HK «Kurbads» droši saimniekoja pa viesu aizsardzības zonu, kontrolējot ripu un vērpjot uzbrukumu virpuļus, tomēr nespējot tikt līdz rezultatīvam metienam. Pārsvaru neilgi pirms perioda beigām dubultoja Viktors Jasjonis, ar precīzu metienu pārspējot Maksimu Fursu.

Otrais periods iesākas ar īstu un ilgu uguņošanu – desmit minūšu laikā tika gūti seši vārti – kanonādi sāka Renārs Valters un viņam piebalsoja Viktors Jasjonis, Toms Zeltiņš, Hārdijs Parādnieks un divreiz Aleksandrs Macijevskis.

Perioda noslēgumā atzīmējās Rihards Remiņš un Atvars Tribuncovs ar savu firmas lielgabalšāvienu no zilās līnijas. HASC komanda spēja izpildīt tikai trīs metienus pa vārtiem.

Noslēdzošajā trešdaļā, rezultātam esot 10:0, mājinieki mazliet «atlaida grožus». Vienpadsmito un divpadsmito ripu «HASC» vārtos iemeta Mārcis Zembergs un Toms Bluks, bet paviršības aizsardzības zonā ļāva viesiem gūt četrus vārtus un padarīt spēles rezultātu mazliet korektāku.

Par mača labākajiem spēlētājiem tika atzīti Toms Bluks un Arsenijs Rankovics Tukuma komandas sastāvā.

Nākamo spēli HK «Kurbads» aizvadīs pēc nedēļas, atkārtoti Vidzemes ledus hallē tiekoties ar «HASC» komandu. Spēles sākums plkst. 15:30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu