Girgensonam jācīnās par vietu «Sabres» trešajā maiņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensons cīnās par vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo «Sabres» trešajā maiņā, atklājis vienības galvenais treneris Dens Bilsmā. Uz trim uzbrucēja pozīcijām ir četri kandidāti, un viens no viņiem jaunās sezonas atklāšanas spēlē būs lieks.

Pirmo divu maiņu virknējumi Bilsmā ir skaidri. Pirmajā maiņā kopā spēlēs Mets Mulsons, Raiens O' Railijs un Tailers Eniss, otrajā Evanders Keins, Džeks Aikels un Braiens Džionta, vēsta «The Buffalo News».

Paredzams, ka ceturtās maiņas virknējums netiks vairs jaukts. To veido Nikolā Delorjē, Deivids Legvands un Markuss Folinjo. Lielākās neskaidrības ir par trešo virknējumu. Uz trim uzbrucēju vietām pretendē Girgensons, Džeimijs Makgins, Jūhans Lāšons un Sems Rainhārts. Viens no viņiem būs lieks sezonas atklāšanas mačā, kad «Sabres» 8. oktobrī uzņems Otavas «Senators».

«Šobrīd izskatās, ka viens no hokejists no šā sajaukuma būs lieks, bet vēl daudz kas var mainīties,» runājot par trešo virknējumu, sacīja Bilsmā.

Šobrīd «Sabres» sastāvā trenējas 13 uzbrucēji.

Girgensons Bilsmā vadībā nav izpelnījies tik lielu uzticību, kā tas bija, kad «Sabres» komandu vadīja kādreizējais Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans. Viņš regulāri spēlēja pirmajā, otrajā virknējumā un bija viens no līderiem.

Gatavošanās ciklā jaunajai sezonai 21 gadu vecais Girgensons piedalījās četrās no septiņām pārbaudes spēlēm. Viņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Par «Sabres» kapteini kļuvis Džionta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu