Daugaviņam realizēts pēcspēles metiens «Torpedo» uzvarā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kaspars Daugaviņš pirmdien realizēja pēcspēles metienu, palīdzot Ņižņijnovgorodas «Torpedo» ar 3:2 savā laukumā uzvarēt Omskas apgabala «Avangard», informē Kontinentālā hokeja līga.

Daugaviņš iemeta vienu no diviem «Torpedo» pēcspēles metieniem, bet uzvaras ripu guva Vladimirs Galuzins.

Latvijas hokejists spēlēja 21 minūti un 39 sekundes, trīs reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un pagarinājumā nopelnīja «Torpedo» skaitlisko vairākumu.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā «Torpedo» izcīnīja desmito uzvaru 18 mačos un ar 31 punktu ieņem 5. vietu Rietumu konferencē.

Vēl vienā spēlē Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» viesos ar 3:4 zaudēja HK «Soči» komandai. Karsums spēlēja 16 minūtes, pa vārtiem nemeta, bet izpildīja vienu spēka paņēmienu. Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā Maskavas «Dinamo» cieta sesto zaudējumu 16 mačos un ar 31 punktu ir 4. vietā Rietumu konferencē.

Rīgas «Dinamo» pirmdien viesos ar 2:1 pēcspēles metienos uzvarēja Arta Ābola trenēto Toljati «Lada», tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas. «Dinamo» ar 23 punktiem ieņem 11. vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu