Rīgas «Dinamo» Ņižņekamskā cīnīsies par ceturto uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro no trim izbraukuma spēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, Ņižņekamskā tiekoties ar vietējo «Ņeftehimik» vienību. Spēle sāksies pl. 19 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Kari Heikiles vadītā Rīgas komanda izcīnījusi trīs panākumus pēc kārtas, kas «Dinamo» ir garākā uzvaru sērija šosezon. Uz Ņižņekamsku Latvijas vienība devās pēc uzvaras 2:1 pēcspēles metienu sērijā pār Arta Ābola vadīto, vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati «Lada», sagādājot tai 10. neveiksmi pēc kārtas.

«Ņeftehimik» savā pēdējā mačā ar 3:4 «bullīšos» mājas arēnā atzina čempionvienības Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Ņižņekamskas komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Jevgeņijs Grigorenko, kas 18 mačos izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr «Dinamo» rindās seši vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles ir Mika Indraša rēķinā.

«Ņeftehimik» komandā spēlē pieredzējušais Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs. Viņš gan šosezon piedalījies piecās spēlēs, kurās atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli. Pēdējo reizi Pujacs KHL mačā piedalījās 26. septembrī. Tas saistīts ar to, ka komandā ir vairāk par pieciem leģionāriem, bet vienam mačam var pieteikt piecus.

Izbraukumā ar Rīgas «Dinamo» devušies 25 hokejisti: 3 vārtsargi – Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels; 8 aizsargi – Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrateks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Aleksandrs Jerofejevs un Ēriks Ševčenko; 14 uzbrucēji –Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Locāns un Māris Bičevskis.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 17 spēlēs iegūtiem 23 punktiem ieņem 11. vietu, kamēr «Ņeftehimik» aizvadījis par spēli vairāk un ar 28 punktiem ir septītā spēcīgākā vienība Austrumu konferencē.

Trīs spēļu izbraukuma tūri «Dinamo» noslēgs piektdien Čeļabinskā pret vietējo «Traktor» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu