«Canucks» hokejisti NHL atklāšanas spēlē sagrauj «Flames»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar pārliecinošu uzvaru jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātu ceturtdien sāka Vankūveras «Canucks» komanda, kas ar 5:1 izbraukumā apspēlēja Kalgari «Flames».

Uzvarētāju sastāvā ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās zviedru uzbrucējs Daniels Sedīns, kurš tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni. Vienus vārtus un rezultatīvu piespēli veica Aleksandrs Burovs.

Maču klātienē Kalgari noskatījās 19 289 skatītāji.

Raiens Millers «Canucks» vārtos atvairīja 29 pretinieku metienus, kamēr soms Kari Ramo tika galā ar 39 izpildītiem metieniem pa «Flames» vārtiem.

Neilgi pirms jaunās sezonas sākuma «Canucks» uz vienības fārmklubu Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Jūtikas «Comets» nosūtīja latviešu uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu.

Tikmēr citā jaunās sezonas atklāšanas spēlē Monreālas «Canadiens» ar 3:1 viesos apspēlēja Toronto «Maple Leafs». Ar diviem precīziem metieniem izcēlās Makss Pačoreti, bet trīs rezultatīvas piespēles izpildīja aizsargs P.K. Subans.

Vēl vienā mačā pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Čikāgas «Blackhawks» ar 2:3 savā laukumā piekāpās Ņujorkas «Rangers» hokejistiem.

Tikmēr Sanhosē «Sharks» hokejisti ar 5:1 pārliecinoši uzvarēja Losandželosas «Kings» komandu.

Naktī uz piektdienu čempionāta iesaistīsies Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres», kas savā laukumā uzņems Otavas «Senators».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu