Gudļevskis nosūtīts uz «Lightning» fārmklubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas Stenlija kausa izcīņas fināliste Tampabejas «Lightning» uz savu fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas «Crunch» nosūtījusi latviešu vārtsargu Kristeru Gudļevski, otrdien paziņoja klubs.

Pirmdien kopā ar «Lightning» pamatvārtsargu Benu Bišopu joprojām trenējās Gudļevskis un Kevins Pulēns, kurš nesen tika piesaistīts no neaizsargāto spēlētāju saraksta. Paredzams, ka sezonas ievadā aiz Bišopa muguras būs tieši Pulēns.

Tampabejas komandu pārstāvošajam krievu vārtsargam Andrejam Vasiļevskim septembra sākumā tika veikta operācija, lai likvidētu asins sarecējumu. Viņš būs spējīgs atgriezties uz ledus oktobra beigās, tāpēc Gudļevskim parādījās labas izredzes sezonu sākt kā «Lightning» otrajam vārtsargam, tomēr latvietis nosūtīts uz komandas fārmklubu AHL.

Sākotnēji tika ziņots, ka, ja «Lightning» sastāvā paturēs septiņus aizsargus un 13 uzbrucējus, tai būs vēl viena spēlētāja papildu vieta vārtsargam, tomēr vienības rīcībā līdz brīdim, kad ierindā atgriezīsies Vasiļevskis, būs divi šīs pozīcijas spēlētāji.

Jaunās sezonas pirmo spēli «Lightning» aizvadīs ceturtdien, kad uzņems Filadelfijas «Flyers» hokejistus.

Kā zināms, pagājušajā sezonā «Lightning» aizkļuva līdz Stenlija kausa finālsērijai, kurā ar 2-4 piekāpās Čikāgas «Blackhawks» komandai. Izšķirošajos mačos Bišops spēlēja ar ieplīsušu labā cirkšņa muskuli, kas vienam mačam lika pieteikt arī Gudļevski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu