Rīgas «Dinamo» izbraukumu noslēgs pret «Traktor»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Turpinot trīs maču izbraukuma sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, spēli ar Čeļabinskas «Traktor» hokejistiem šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda. Spēle sāksies pulksten 17 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Čeļabinsku «Dinamo» komanda devās no Ņižņekamskas, kur ar 1:3 piekāpās pieredzējušā Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai «Ņeftehimik» vienībai.

«Traktor» hokejisti izcīnījuši četrus panākumus pēc kārtas. Pēdēja spēlē Čeļabinskas vienība ar 5:3 savu līdzjutēju priekšā pārspēja spēcīgo Helsinku «Jokerit», kuras sastāvā debiju piedzīvoja Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

«Veiksmīgāk jāpilda treneru norādījumi, tad būs labāks rezultāts,» «Dinamo» komandas mājas lapā citēts Nikolajs Jeļisejevs, kas guva vienīgos vārtus mačā ar «Ņeftehimik».

«Dinamo» arī šajā mačā būs jāiztiek bez smadzeņu satricinājumu guvušā aizsarga Aleksandra Jerofejeva.

Ar sešiem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm rezultatīvākais spēlētājs «Dinamo» komandā ir Miks Indrašis, kamēr «Traktor» rindās ar 12 punktiem (4+8) ir Aleksandrs Ribakovs.

Izbraukumā ar Rīgas «Dinamo» devušies 25 hokejisti: 3 vārtsargi – Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels; 7 aizsargi – Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrateks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis un Ēriks Ševčenko; 14 uzbrucēji – Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Locāns un Māris Bičevskis.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 18 spēlēs iegūtiem 23 punktiem ieņem 11. vietu, kamēr «Traktor» aizvadījis par spēli vairāk un ar 26 punktiem ir astotā spēcīgākā vienība Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Kari Heikiles vadītā «Dinamo» vienība aizvadīs nākamajā pirmdienā, «Arēnā Rīga» spēkojoties ar Magņitogorskas «Metallurg».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu