Bārtulis ar vārtu guvumu palīdz «Admiral» izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis ceturtdien guva uzvaras vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, palīdzot Vladivostokas «Admiral» komandai izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas.

Aizvadītajā cīņā «Admiral» ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) izbraukumā pieveica Jekaterinburgas «Avtomobilist» spēlētājus.

Rezultātu 29.minūtē atklāja viesu spēlētājs Aleksandrs Gorškovs, bet pāris minūšu vēlāk Aleksandrs Pankovs rezultātu izlīdzināja. 38.minūtē Bārtulis vēlreiz deva savai komandai vadību, bet trešo ripu Konstantīns Makarovs 57.minūtē, spēlējot mazākumā, ieraidīja tukšos vārtos.

«Admiral» kapteinis Bārtulis šoreiz laukumā pavadīja 22 minūtes un sešas sekundes, kas bija lielākais rādītājs mačā. Latvietis realizēja vienīgo metienu pa vārtiem, kā arī izcēlās ar vienu bloķētu metienu.

Iepriekšējos trīs mačos «Admiral» uzvarēja «sausā», tomēr šoreiz pagājušās nedēļas līgas labākais vārtsargs Ivans Naļimovs reizi kapitulēja.

Šīs sezonas 16 spēlēs Bārtulis tagad guvis divus vārtus un izpildījis vienu rezultatīvu piespēli. Zīmīgi, ka pirmos abus punktus viņš guva vienā mačā.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Admiral» ar 31 punktu 18 spēlēs atguvusi ceturto pozīciju, bet līdere ar 34 punktiem ir Omskas «Avangard» vienība, kas ceturtdien ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Novosibirskas «Sibirj», kas arī tagad tikusi tieši pie 34 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu