«Dinamo» nevajadzīgais Šics karjeru turpinās Skudras trenētajā «Torpedo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» nevajadzīgais vāciešu uzbrucēju Fēliks Šics pievienosies latvieša Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas «Torpedo», raksta krievu mediji.

«Parakstījām ar viņu līgumu. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām,» aģentūrai «R-Sport» atklājis Skudra.

Kā zināms, iepriekšējā nedēļā «Dinamo» vācieti ievietoja atteikumu draftā, no kura neviena cita KHL komanda viņu neizvēlējās.

Jau iepriekš «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs sacīja, ka šāda iznākuma gadījumā līgums ar Vācijas hokejistu tiks lauzts un viņš kļūs par brīvo aģentu.

Šobrīd 27 gadus vecais hokejists ir savainots un nav spēlējis kopš septembra otrās puses.

Šajā sezonā Šics nospēlējis 11 mačus, kuros izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā Šicu pirms deviņiem gadiem ceturtajā kārtā ar 117.numuru izvēlējās Bufalo «Sabres».

Tiesa, NHL vācietis nav aizvadījis nevienu spēli, kamēr Amerikas Hokeja līgā (AHL) viņš divas sezonas pārstāvēja Portlendas «Pirates». Turpinājumā uzbrucējs pa divām sezonām aizvadīja arī Vācijas čempionāta (DEL) klubos «Ingolstadt» un Ķelnes «Haie». Savukārt aizpērn Šics aizvadīja 54 cīņas KHL kluba Vladivostokas «Admiral» rindās, gūstot 16 vārtus un izdarot 22 piespēles.

Iepriekšējās sezonas noslēgumā Šics spēlēja Omskas «Avangard», kur regulārajā čempionātā 12 spēlēs guva divus vārtus un atdeva divas piespēles, kamēr izslēgšanas spēlēs 11 mačos viens precīzs metiens.

Ar 24 punktiem 19 spēlēs «Dinamo» ieņem 11.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, kamēr «Torpedo» ar 34 punktiem ir piektā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu