Jevpalovam rezultatīva piespēle AHL debijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas jaunais uzbrucējs Ņikita Jevpalovs piektdien savā debijas mačā Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā veica rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» komanda ar 2:4 (1:2, 1:0, 0:2) savā laukumā piekāpās Rokfordas «IceHogs».

Pašlaik 21 gadu vecais Jevpalovs ar rezultatīvu piespēli izcēlās 13 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām, kad palīdzēja komandas biedram Maiklam Heilijam tobrīd panākt 1:2.

Otrajā periodā «Barracuda» vienība rezultātu izlīdzināja, taču noslēdzošajā cīņas nogrieznī «IceHogs» guva divus bezatbildes vārtus, nodrošinot uzvaru.

Jevpalovs šajā mačā veica arī divus metienus pa pretinieku vārtiem, taču dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Kā zināms, neilgi pirms jaunās sezonas sākuma Jevpalovs tika atskaitīts no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē «Sharks», ar ko hokejists šogad parakstīja trīs gadu līgumu.

Vēl pagājušā gada vasarā Jevpalovs tika uzaicināts uz cita NHL kluba Filadelfijas «Flyers» jauno talantu treniņnometni, bet septembrī komanda nolēma viņu atbrīvot no sastāva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu