Indrašis: Varējām iekrāt vairāk punktu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas «Dinamo» spēlētāji trīs spēļu izbraukuma sērijā gribēja un varēja izcīnīt vairāk par trīs iekrātiem punktiem, piektdien pēc mača ar Čeļabinskas «Traktor» komandu atzina rīdzinieku hokejists Miks Indrašis.

piektdien Rīgas «Dinamo» cieta zaudējumu ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1), pēcspēles metienu sērijā piekāpjoties «Traktor» spēlētājiem.

«Domāju, spēlējām diezgan labi. Pirmo periodu ļoti labi iesākām, bet mūs atkal iegāza spēle mazākumā. Otrajā trešdaļā daudz laika pavadījām mazākumā, ko viņi izmantoja un mums jau nācās atspēlēties,» stāstīja uzbrucējs.

Trīs spēļu izbraukuma sēriju rīdzinieki iesāka pirmdien, kad ar 2:1 izcīnīja uzvaru pēcspēles metienu sērijā pret Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati «Lada», kurā galvenā trenera pienākumu izpildītājs ir latviešu speciālists Artis Ābols, bet trešdien ar 1:3 piekāpās Ņižņekamskas «Ņeftehimik», ko pārstāv arī Georgijs Pujacs.

Kopā šajos trīs dueļos «Dinamo» iekrāja trīs no maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem.

«Noteikti gribējām un varējām vairāk. Pēdējās spēlēs savu sniegumu esam uzlabojuši, bet tas neko nemaina, ja nav punktu. Labāk sliktā spēlē paņemt punktus, nekā spēlēt labi, bet pie tiem netikt,» kluba mājaslapā citēts Indrašis.

Kā zināms, Indrašis bija arī viens no tiem Rīgas komandas hokejistiem, kurš mačā pret «Traktor» guva vārtus. Viņš otrās trešdaļas pēdējā minūtē panāca neizšķirtu 2:2.

«Sanāca ripu iegriezt viņu zonā. Labi ar Villi Leino saspēlējāmies, es tikai turpināju kustību uz vārtiem un pēc Leino metiena ripa pati mani atrada,» vārtu guvumu skaidroja Indrašis, kurš aizvadītajā mačā laukumā pavadīja vairāk nekā 19 minūtes, trīs reizes metot pa pretinieku vārtiem.

Jau vēstīts, pirms piektdienas mača Čeļabinskas arēnā izcēlās ugunsgrēks, līdz ar to Rīgas «Dinamo» komandai tika atcelts pirmsspēles treniņš. Tiesa, liesmas tika likvidētas 15-20 minūšu laikā, un mača norise netika apdraudēta.

«Tas neko nemainīja. Tikai no rīta neslidojām. Visi jau bijām sakāpuši autobusā, taisījāmies uz arēnu. Tad piezvanīja un pateica, ka hallē problēmas un gājām vienkārši kājas izlocīt. Nekas ārkārtējs noteikti nebija,» pauda Indrašis.

Piecos mačos savā laukumā Rīgas «Dinamo» komanda šosezon svinējusi tikai vienu panākumu. Savukārt 13 izbraukuma cīņās gūtas piecas uzvaras.

Nākamajā pirmdienā «Arēnā Rīga» Rīgas «Dinamo» uzsāks divu mājas spēļu sērija, kurā sacentīsies ar Magņitogorskas «Metallurg» un Ufas «Salavat Julajev», bet pēc tam plānota kārtējā trīs izbraukuma spēļu sērija.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 24 punktiem 19 mačos ieņem 11.vietu, no labāko astotnieka atpaliekot par trim punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu