Leino: Aizvadījām labu spēli, bet par to balvas nedod

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs, soms Ville Leino nav apmierināts ar savu un komandas biedru realizāciju mačā (1:2) pret Magņitogorskas «Metallurg» vienību.

«Mēs šodien aizvadījām labu spēli, bet par to balvas nedod,» vienības mājaslapā citēts Leino. ««Metallurg» ir ļoti meistarīga komanda, un pret to parādījām labu sniegumu. Žēl, ka netikām pie punktiem.»

«Spēlējām agresīvi, kā to darām pēdējā laikā. Jau ar mača sākumu neļāvām viņiem šeit spēlēt savu spēli. Mums bija iespēja šodien izcīnīt punktus, bet nepratām realizēt savas iespējas,» skaidroja somu uzbrucējs.

Šīs sezonas 19 KHL mačos Leino izcēlies ar 1 precīzu metienu, 3 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Nākamo maču «Dinamo» aizvadīs jau trešdien, kad savā laukumā uzņems Ufas «Salavat Julajev» vienību. «Nākamajā cīņā mums pretī būs ļoti laba komanda – būs jācīnās smagi. Ja mēs labi aizsargāsimies, spēlēsim pašaizliedzīgi un gūsim vārtus - varam tikt pie panākuma. Galvenais ir momentu realizācija.»

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 24 punktiem 20 mačos atrodas 12. pozīcijā, kaut gan no «play off» zonas Heikilas padotos šķir tikai četri punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu