Heikile: Mūsu galvas bija tukšas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikile pēc pirmdien viesos piedzīvotā zaudējuma ar 0:2 pret Minskas «Dinamo» atzina, ka viņa vadītajai komandai pēc iepriekšējām emocionālajām spēlēm un uzvarām šoreiz galvas bijušas tukšas.

Heikile atzina, ka pretinieki ļoti labi spēlējuši aizsardzībā. «Mums ir bijis tāds spēļu kalendārs, ka pēdējās nedēļās esam aizvadījuši ļoti saspringtas spēles. Šodien mūsu akumulators bija tukšs,» sacīja treneris.

Neskatoties uz zaudējumu, Heikile bija apmierināts ar komandas sniegumu. «Mēs spēlējām līdz galam, gribējām gūt vārtus, taču šodien mums tas neizdevās,» somu speciālista teikto citē Minskas «Dinamo» preses dienests.

Heikile nevarēja atbildēt, vai Rīgas «Dinamo» sniegumu ir iespaidojusi iepriekšējā spēle, kurā Latvijas klubs Helsinkos atspēlēja piecu ripu deficītu un pēcspēles metienos ar 6:5 uzvarēja «Jokerit».

«Tā spēle bija ļoti emocionāla un, protams, tā izlādēja mūsu akumulatoru. Fiziski nebija problēmu, bet koncentrācija un psiholoģija. Domāju, ka šodien mums bija tukšas galvas,» atzina Heikile.

Savukārt Minskas «Dinamo» galvenā trenera pienākumu izpildītājs Andrejs Kovaļovs pēc cīņas sacīja, ka viņa vadītā komanda ļoti nopietni gatavojusies spēlei.

«Minskas un Rīgas, Baltkrievijas un Latvijas [hokeja] cīņas ir ļoti principiālas. Mēs rīdziniekiem bijām zaudējuši trīs reizes pēc kārtas - divas reizes Latvijas Dzelzceļa kausā un reizi sezonā, tāpēc mums nebija kur atkāpties. Zinājām, kādas iepriekšējās spēles bija pretiniekiem, kā viņi atspēlējās, veltījām tam uzmanību, jo īpaši pirms trešā perioda. Spēle izdevās laba, bija daudz sadursmju un cīņas. Man spēle patika,» apmierināts bija Kovaļovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu