«Rīgas» hokejisti atkārtoti pieveic līgas pastarīti «Dinamo-Raubiči»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien ar rezultātu 4:2 (2:0, 2:1, 0:1) izbraukumā atkārtoti pieveica turnīra pastarīti Minskas «Dinamo-Raubiči» vienības no Baltkrievijas, vien otro reizi šosezon izcīnot divas uzvaras pēc kārtas.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Roberts Locāns, Erlends Kļaviņš, Oļegs Šišļaņņikovs un Emīls Ezītis.

Abas komandas savā starpā tikās arī piektdien, kad «Rīga» pārtrauca savu piecu zaudējumu sēriju un uzvarēja ar 7:2. Pirms piektdienas mača Latvijas komandai bija izdevies gūt tikai vienu uzvaru pēdējos 12 mačos.

Turpinājumā rīdzinieki atgriezīsies Latvijā un nākamās nedēļas beigās vēl divas reizes sacentīsies ar «Dinamo-Raubiči» hokejistiem, bet pēc tam vienībai būs gandrīz mēnesi ilgs pārtraukums.

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 21 punktu 21 spēlē joprojām ieņem septīto vietu starp astoņām komandām, bet «Dinamo-Raubiči» ar vienu punktu ir ne tikai divīzijas, bet arī līgas pārliecinoši vājākā komanda.

Šajā izbraukuma sērijā «Rīgas» komandai palīdzēja arī uzbrucējs Locāns, kurš šosezon spējis nostiprināties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Šajā sezonā MHL spēlē 31 komanda no Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas un Kazahstānas. Visas komandas ir sadalītas divās konferencēs - Austrumu un Rietumu, kas tālāk iedalās divīzijās (kopā četras). Regulārajā čempionātā katra komanda spēlēs tikai ar savas konferences komandām (četras spēles ar katru savas divīzijas komandu un divas spēles ar savas konferences otras divīzijas komandām), kopā aizvadot 42 spēles (21 savā laukumā un 21 izbraukumā). Izslēgšanas turnīram kvalificēsies četras divīzijas spēcīgākās vienības.

«Rīgas» komandu jau otro sezonu trenē Ronalds Ozoliņš, kuram palīdz Juris Opuļskis.

Iepriekšējās piecās sezonās «Rīgas» komanda spējusi sasniegt izslēgšanas turnīru. Pagājušajā sezonā Rietumu konferences izslēgšanas spēļu 1/16 fināla sērijā līdz trim uzvarām Latvijas komanda zaudēja visās trijās spēlēs un izstājās no turpmākās cīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu