Rīgas «Dinamo» šodien sāk mājas spēļu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēli pēc vairāk nekā nedēļu ilga pārtraukuma šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» uzņems HK «Soči» vienību. Spēle sāksies pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Pēdējo maču «Dinamo» komanda aizvadīja vien pagājušās nedēļas pirmdienā, kad Jekaterinburgā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja vietējo «Avtomobilst».

Šodien Kari Heikiles vadītajai komanda paredzēta pirmā no trim mājas spēlēm.

Krievijas vienība uz Rīgu devās no Sočiem, kur ar 5:6 pēdējā mačā pagarinājumā atzina «Avtomobilist» pārākumu.

KHL spēlētāju arodbiedrības vadītājs Andrejs Kovaļenko Krievijas aģentūrai TASS paudis, ka HK «Soči» šobrīd līgā ir visvairāk problēmu māktais klubs. Problēmas sagādā neizmaksātie parādi spēlētājiem. «Situācija komandā nav mainījusies. Gaidu KHL viceprezidenta Alekseja Krasnova zvanu. Ar viņu apspriedīsim problēmu un meklēsim risinājumus. Jā, patlaban HK «Soči» paliek vislielākās problēmas radošais klubs līgā,» sacīja Kovaļenko.

«Soču» rindas pārstāv bijušais «Dinamo» uzbrucējs Pjotrs Ščastļivijs, kas šosezon 32 spēlēs guvis 7 vārtus un veicis 4 rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākais spēlētājs Krievijas kūrortpilsētas klubā ir 25 gadus vecais zviedrs Andrē Petersons. Viņš izcēlies ar 9 vārtu guvumiem un 8 piespēlēm partneriem.

«Dinamo» komandā 18 rezultativitātes punkti (7+11) ir kapteinim Laurim Dārziņam, kas viņu ierindo komandas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Latvijas vienība šobrīd ar 32 mačos nopelnītiem 38 punktiem ir Rietumu konferences vājākā komanda, HK «Soči» nopelnījis par 10 punktiem vairāk, ieņemot 8. pozīciju.

Ceturtdien «Dinamo» gaidāma spēle «Arēnā Rīga» ar Jaroslavļas «Lokomotiv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu