«Dinamo» debitants Razgals: Ir piepildījies dzīves sapnis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» debitants Frenks Razgals otrdienas mačā (1:2) pret HK «Soči» piedzīvoja savu līdz šim lielāko sapni.

«Pirms spēles bija neliels stresiņš,» «Dinamo» mājaslapā citēts Razgals. «Ir piepildījies dzīves sapnis – uzspēlēt «Dinamo» sastāvā. Rezultāts gan sanāca, kāds sanāca. Pats nespēlēju daudz. Bija jūtams, ka KHL līmenis ļoti atšķiras no MHL. Un man ir zināms, cik daudz man vēl ir jāstrādā, lai spētu regulāri spēlēt šādā līmenī.»

19 gadus vecais Razgals laukumā pavadīja tikai 2 minūtes un 43 sekundes, statistikas ailēs neatzīmējoties.

«Līdz šim nebiju izjutis tādas divcīņas. Protams, arī ātrumi KHL ir daudz lielāki, par piespēlēm vispār nerunāsim. Lēmums jāpieņem ātrāk, jo kļūdu ļoti ātri spēs izmantot pretinieks,» atšķirības starp MHL un KHL skaidroja Razgals.

Šīs sezonas 21 MHL regulārā čempionāta spēlē Razgals izcēlies ar 22 (8+14) rezultativitātes punktiem, ieņemot pirmo vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā spēkosies ar Jaroslavļas «Lokomotiv» hokejistiem.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 38 punktiem 33 mačos ieņem pēdējo 14.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu