Rīgas «Dinamo» uzņem KHL līdervienību «Lokomotiv»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro no trim mājas spēļu sērijas mačiem šodien «Arēnā Rīga» aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē spēkiem mērosies ar pašreizējo līgas līdervienību Jaroslavļas «Lokomotiv». Spēle sāksies pulksten 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Trīs spēļu sēriju «Dinamo» sāka otrdien, kad ar rezultātu 1:2 piekāpās finanšu problēmu nomāktajai HK «Soči» no Krievijas. «Lokomotiv» Rīgā ieradās no Helsinkiem, kur ar 1:3 atzina Artūra Kuldas pārstāvētās «Jokerit» pārākumu.

Otrdien «Dinamo» rindās debiju piedzīvoja jaunais uzbrucējs Frenks Razgals.

Šajā mačā nevarēs piedalīties «Dinamo» labākais snaiperis uzbrucējs Tims Sestito (11 vārtu guvumi), kam par kautiņu (ar Alekseju Semjonovu) mačā ar HK «Soči» piespriesta vienas spēles diskvalifikācija. Sestito tas bija otrais šāda veida pārkāpums sezonā. Līdz ar to pēc KHL reglamenta viņam automātiski pienākas viena mača diskvalifikācija.

«Lokomotiv» aizvada ļoti veiksmīgu sezonu un ir pašreizējā līgas līdervienība. Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar Daniils Apaļkovs, kas līdzšinējos 35 mačos izcēlies ar 11 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. Ar 25 punktiem (3+22) viņam seko Petri Kontiola.

«Dinamo» komandā 18 rezultativitātes punkti (7+11) ir kapteinim Laurim Dārziņam, kas viņu ierindo komandas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Šī abām komandām būs otrā savstarpējā spēlē. Pirmajā, 20. oktobrī, Jaroslavļā panākumu ar 3:1 izcīnīja laukuma saimnieki.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 33 spēlēs nopelnītiem 38 punktiem ieņem pēdējo, 14. pozīciju, kamēr «Lokomotiv» aizvadījis par diviem mačiem vairāk un ar 69 punktiem ir galvgalī.

Nākamo maču Kari Heikiles vadītā vienība aizvadīs svētdien «Arēnā Rīga» pret Arta Ābola trenēto, vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati «Lada».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu