Girgensons atgriežas laukumā; «Sabres» sestā neveiksme pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas naktī uz ceturtdienu atgriezās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas.

«Sabres» hokejisti savā laukumā «First Niagara Center» ar rezultātu 2:3 piekāpās vienai no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Nešvilas «Predators».

Girgensons uz ledus pavadīja 14 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem, lika lietā trīs spēka paņēmienus, uzvarēja sešos no 11 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Cīņas laikā «Sabres» atradās iedzinēja lomā ar 0:3. Viesu rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Maiks Fišers, Kreigs Smits un Kodijs Hodžsons, kurš iepriekš pārstāvēja Bufalo komandu. Turpinājumā laukuma saimnieki divus vārtus atguva, bet izlīdzinājumu nespēja panākt.

«Sabres» sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Evanders Keins un Džeks Aihels, kas rezultātu līdz minimumam samazināja 79 sekundes pirms trešās trešdaļas beigām.

21 gadu vecais Girgensons savainojuma dēļ nepiedalījās iepriekšējās četrās spēlēs.

Girgensons šosezon piedalījies 18 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis sešas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients ir -1.

Nākamo spēli Bufalo hokejisti aizvadīs naktī uz sestdienu, savā laukumā uzņemot Karolīnas «Hurricanes» komandu.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 22 mačos iekrātiem 18 punktiem atrodas priekšpēdējā, 15. vietā. «Predators» 21 mačā ieguvusi 27 punktus un ir trešā spēcīgākā komanda Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu