Daugaviņš: «Dinamo» man nedeva iespēju, esmu nedaudz aizvainots

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas «Torpedo» uzbrucējs Kaspars Daugaviņš tur nelielu aizvainojumu uz Maskavas «Dinamo» komandu, kas viņu šīs sezonas sākumā atbrīvoja pēc astoņiem mačiem.

27 gadus vecais Daugaviņš no «Dinamo» vienības tika atbrīvots jau septembra beigās. Latvietis jau pēc dažām spēlēm tika nosēdināts rezervē un pēdējās cīņas aizvadīja ceturtajā maiņā. Vienbalsīgu lēmumu par Daugaviņa atbrīvošanu pieņēma «Dinamo» ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs.

«Jā, turu nelielu aizvainojumu uz «Dinamo«. Pagājušajā sezonā pierādīju, ka esmu komandas līderis. Šo sezonu iesāku neveiksmīgi, un klubs mani uzreiz ievietoja atteikumu draftā. Man nemaz netika dota iespēja,» «Sport ģeņ za dņom» saka Daugaviņš.

Tikmēr atzinīgus vārdus Daugaviņš veltījis «Torpedo» maiņas partneriem. «Man ļoti palīdz komandas biedri. «Torpedo» ļoti labi darbojās taktiskajā ziņā, kā viens kulaks. Tādēļ arī izdodas realizēt savus momentus.»

Šīs sezonas 28 KHL regulārā čempionāta spēlēs Latvijas izlases kapteinis guvis 9 vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu