Heikile: Neesmu apmierināts ar Andra Džeriņa sniegumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikile pauda apmierinātību ar vienības hokejistu pašatdevi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret turnīra līdervienību Jaroslavļas «Lokomotiv».

Rīgas «Dinamo» ceturtdien savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) piekāpās «Lokomotiv» hokejistiem.

«Pirmie trīs virknējumi šajā mačā no sevis atdeva visu. Tāpat mums šajā mačā bija ļoti maz vārtu gūšanas iespēju, tomēr visi puiši cīnījās ar 100% atdevi. Vēlos viņiem par to pateikties,» pēc dueļa sacīja Heikile. «Oskars Cibuļskis iedzīvojies traumā, kā arī neesmu apmierināts ar Andra Džeriņa sniegumu šajā spēlē.»

«Mums nav pārāk daudz izvēļu sastāvā, jo pāris centra uzbrucēji nevarēja spēlēt. Gribējām dot iespēju latviešu hokejistiem Kasparam Saulietim un Gunāram Skvorcovam, pārceļot viņus no ceturtās uz pirmo maiņu,» uzsvēra Heikile.

Kā zināms, Saulietis jau pirmajā trešdaļā par pretinieka grūšanu apmalē nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām.

«Izpildījām spēles plānu, uzskatu, ka mums šodien viss izdevās. Pie pretinieku vārtiem radījām vārtu gūšanas iespējas, daļu no tām arī realizējot,» pauda «Lokomotiv» galvenais treneris Aleksejs Kudašovs.

Ar 34 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem Rīgas «Dinamo» atrodama pēdējā, 14.vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas jau atpaliekot par 13 punktiem. Tikmēr «Lokomotiv» vienībai ir 72 punkti 36 mačos, kas tuvāko konkurenti Maskavas CSKA gan ļauj apsteigt tikai par vienu punktu.

Turpinājumā rīdzinieki svētdien uzņems sava bijušā trenera Arta Ābola trenēto Toljati «Lada» komandu, kuru pārstāv arī vārtsargs Edgars Masaļskis. Savukārt 3.decembrī plānots izbraukuma mačs ar «Soči» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu