«Dinamo» uzbrucējs Pavlovs: Ir «jāiet ar gaļu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas komandu Rīgas «Dinamo» ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret līgas līderi Jaroslavļas «Lokomotiv» no ritma izsita uzbrucēja Kaspara Saulieša 5+20 minūšu noraidījums, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Rīgas «Dinamo» ceturtdien savā laukumā ar 0:3 piekāpās «Lokomotiv» hokejistiem.

«Lai gūtu vārtus, laikam jāiekaro tos «ar gaļu», jātraucē pretinieku vārtsargi. Šoreiz mačā pret «Lokomotiv» tā nebija. Sākums mūsu izpildījumā bija normāls, taču tad sekoja Saulieša noraidījums un vajadzēja piecas minūtes spēlēt mazākumā. Tas mūs nedaudz izsita no ritma, turklāt tā laikā zaudējām vienus vārtus,» aģentūrai LETA sacīja Pavlovs. «Pēc tam gribējām atspēlēties, bet otrajā trešdaļā mums bija pāris labas izdevības, taču atkal pieļāvām nelielu kļūdu un zaudējām otros vārtus.»

«Mums jāuzlabo viss. Pēc spēles ar «Lokomotiv» tā ir momentu realizācija. Ja nevaram iemest skaistus vārtus, ir «jāiet ar gaļu«. Jāmet, kā vien varam. Vārti paliek vārti,» uzsvēra Pavlovs.

Kā zināms, 26 gadus vecais uzbrucējs pēc dopinga diskvalifikācijas pagājušajā mēnesī atgriezās Rīgas kluba sastāvā, bet iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) čempionātā, kur Starptautiskā Hokeja federācijas (IIHF) piespriestās diskvalifikācijas nav spēkā.

«Tehniskajā ziņā KHL līmenis noteikti ir augstāks nekā ECHL. Tomēr arī tur nebija slikti - citi ātrumi un mazāki laukumi. Bija jādomā ātri. Tā kā visu savu iepriekšējo karjeru biju pavadījis Eiropā, pārāk grūti atgriezties šejienes hokejā nebija. Nebiju domājis, ka uzreiz varēšu spēlēt pirmajās maiņās - vienkārši eju un strādāju. Cenšos sevi atdod par 100%,» izteicās Pavlovs.

Ar 34 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem Rīgas «Dinamo» atrodama pēdējā, 14., vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas jau atpaliekot par 13 punktiem. Tikmēr «Lokomotiv» vienībai ir 72 punkti 36 mačos, kas tuvāko konkurenti Maskavas CSKA gan ļauj apsteigt tikai par vienu punktu.

Turpinājumā rīdzinieki svētdien uzņems sava bijušā trenera Arta Ābola trenēto Toljati «Lada» komandu, kuru pārstāv arī vārtsargs Edgars Masaļskis. Savukārt 3.decembrī plānots izbraukuma mačs ar «Soči» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu