Daugaviņš palīdz «Torpedo» «bullīšos» pieveikt «Amur»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē palīdzēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandai, ko trenē latviešu speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, savā laukumā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveikt Habarovskas «Amur» spēlētājus.

Pirmajā trešdaļā «Amur» komandu vadībā izvirzīja Oļegs Lī, bet 25.minūtē izlīdzinājumu panāca Aleksandrs Budkins un turpinājumā vairs vārti netika gūti.

Pēcspēles metienos «Torpedo» bija pārāka ar 1:0, vienīgo reizi izceļoties Vladimiram Galuzinam. Vienu «bullīti» devās izpildīt arī Daugaviņš, tomēr viņam neizdevās izcelties.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 47 sekundes, divas reizes metot pa sāncenšu vārtiem. Tāpat latvietis uzvarēja visos trijos iemetienos, kuros piedalījās.

Šosezon Daugaviņš, pārstāvot Maskavas «Dinamo» un «Torpedo» komandas, aizvadījis 29 spēles, kuru laikā guvis deviņus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Zaudējumu piedzīvoja līdzšinējā līgas līdere Jaroslavļas «Lokomotiv», kas ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0) savā laukumā piekāpās pagājušās sezonas turnīra čempionei Sanktpēterburgas SKA. Uzvaras vārtus 39.minūtē iemeta Iļja Kovaļčuks, kuram tas bija otrais precīzais raidījums mačā.

«Lokomotiv» komandas vārtsargu treneris ir Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Savukārt līgas līderpozīcijā atgriezusies Maskavas CSKA komanda, kas ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) savā laukumā apspēlēja Austrumu konferences kopvērtējuma līderi Novosibirskas «Sibirj».

KHL Rietumu konferencē un visā līgā līdere ar 74 punktiem 35 mačos tagad ir CSKA, bet «Torpedo» ar 64 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Savukārt Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ar 38 punktiem 34 spēlēs atrodams 14.pozīcijā Rietumu konferencē un no pirmā astotnieka atpaliek jau par 15 punktiem.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 64 punktiem 35 spēlēs joprojām ir Novosibirksas «Sibirj».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu