Masaļskis: Tā, kā mēs spēlējām, ne uz ko vairāk nevarējām cerēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Vārtsargs Edgars Masaļskis svētdien «Arēnu Rīga» pameta ar nokārtu galvu. Viņa pārstāvētā Toljati «Lada» komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar 0:2 piekāpās Rīgas «Dinamo» hokejistiem, piedzīvojot sesto neveiksmi pēc kārtas.

«Tā, kā mēs šeit spēlējām, ne uz ko vairāk nevarējām cerēt. Diemžēl,» Rīgas «Dinamo» mājas lapā citēts pieredzējušais vārtsargs. «Pirmo periodu gulējām, otrajā bija nedaudz labāk, bet vienalga nepietiekami labi, lai pie kaut kā tiktu izbraukumā.»

Masaļskis atvairīja 27 no izdarītajiem 29 metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem. «Lada» vārtsargu pa reizei pārspēja Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs.

«Ir patīkami šeit atgriezties,» teica 35 gadus vecais Masaļskis. «Pilna arēna, forši spēlēt.»

«Spēlei gatavojāmies īpaši, tajā pašā laikā cenšoties nesadegt. Mums bija zaudējumu sērija, un ticība uzvarai ruka ar katru zaudējumu. Prieks, ka vinnējām. Centīsimies to visu pavērst par 180 grādiem. Ir ielikts labs pamats, lai attīstītu savu spēli,» teica Dārziņš, kam šajā spēlē arī punkts par rezultatīvu piespēli.

Nākamās divas spēles «Dinamo» vienībai paredzētas izbraukumā Pirmā no tām 3. decembrī pret HK «Soči», kurai «Dinamo» iepriekšējā nedēļā savā laukumā piekāpās ar 1:2.

Pēc panākuma pār «Lada» komandu Kari Heikiles vadītā «Dinamo» vienība turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpās uz 13. pozīciju. Tās rēķinā 35 spēlēs ir 41 punkts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu