Vai Rīgas «Dinamo» briest galvenā trenera maiņa?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris, treneris Normunds Sējējs aģentūrai TASS netieši izteicies, ka tuvākajā laikā komandā var notikt galvenā trenera nomaiņa. Liela nozīme tur būs tuvākajām divām izbraukuma spēlēm.

Sējējs pastāstīja, ka tuvākajās divās izbraukuma spēlēs pret HK «Soči» un Kazaņas «Ak Bars» komandu vadīs līdzšinējais treneru korpuss. «Līdz tam nekādi lēmumi netiks pieņemti,» norādīja Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris. «Kas būs tālāk, redzēsim pēc šiem mačiem. Kā izvērsīsies situācija, nevaru pateikt.»

«Dinamo» šajā sezonā atrodas turnīra tabulas Rietumu konferences lejasgalā. Pēc aizvadītām 35 spēlēm tās rēķinā ir 41 punkts, kas dod 13. pozīciju 14 komandu konkurencē.

«Lēmums [par galvenā trenera atstādināšanu] varētu tikt pieņemts, var netikt. Tā kā savā laukumā zaudējām, mums priekšā principiāla un svarīga cīņa ar HK «Soči». Saprotam, ka 25. decembrī līgā noslēdzas pāreju periods, tāpēc skatīsimies un domāsim,» sacīja Sējējs.

Viņš pats šogad «Dinamo» apvieno ģenerālmenedžera un trenera darbu, koncentrējoties sniegumam aizsardzībā.

«Ja būtu zaudējuši «Lada» komandai, situācija būtu citāda,» neslēpj Sējējs. «Mums vairs nav tiesību kļūdīties, esam zaudējuši daudz punktu. Par traumām nevaru sūdzēties, to nav bijis tik daudz. Cenšamies situāciju uzlabot, bet tik labi mums neveicas.»

Kari Heikile «Dinamo» komandas galvenā trenera amatā stājās pirms šīs sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu