Koba Jass atbrīvots no Slovākijas kluba HK «36 Skalica»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Slovākijas hokeja klubs HK «36 Skalica» pēc abpusējas vienošanās pārtraucis sadarbību ar Latvijas uzbrucēju Kobu Jasu, pirmdien paziņoja komanda.

Jass šosezon Slovākijas spēcīgākās hokeja līgas čempionātā 27 mačos guva divus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, savukārt HK «36 Skalica» komanda 28 spēlēs sakrājusi 30 punktus un ieņem priekšpēdējo jeb 10. vietu turnīra tabulā.

«Komandas rezultāti pēdējā laikā diemžēl nav tādi, uz kādiem cerējām. Loģiski, ka sastāvā jāveic izmaiņas. Pēc abpusējas vienošanās pārtraucam sadarbību ar Kobu Jasu. Pateicamies spēlētājam par ieguldīto komandas labā un vēlam veiksmi turpmākajā karjerā,» kluba mājaslapā citēts komandas ģenerālmenedžeris Tibors Martinčičs.

HK «36 Skalica» spēlē arī uzbrucējs Artūrs Mickēvičs, kurš šosezon 28 mačos guvis vienus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Jass sezonai sāka gatavoties Rīgas «Dinamo» komandā, noslēdzot pārbaudes laika līgumu, taču uzbrucējs neizturēja konkurenci. Augusta vidū hokejists pievienojās HK «36 Skalica» komandai.

Latvijas izlases rindās Jass spēlējis četros pasaules čempionātos un arī Soču olimpiskajās spēlēs. Valstsvienības sastāvā uzbrucējs piedalījies 50 mačos, guvis trīs vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu