Jānis Ozoliņš atzīts par novembra vērtīgāko spēlētāju virslīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HS Rīga

Par novembra vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts čempionvienības HK «Mogo» uzbrucējs Jānis Ozoliņš, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienests.

Novembra piecās spēlēs viņš guva trīs vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, sakrājot deviņus rezultativitātes punktus. Ozoliņa pārstāvētā HK «Mogo» komanda novembrī izcīnīja četras uzvaras un ar 31 punktu turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, par vienu punktu apsteidzot HK «Liepāja» vienību, kurai spēle rezervē.

26 gadus vecais Ozoliņš ir savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. Kopumā 14 regulārās sezonas spēlēs viņš ir guvis 8 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK «Mogo» vārtsargs Henrijs Ančs, savukārt oktobrī HK «Liepāja» uzbrucējs Bruno Zabis.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu