Hokeja eksperts: «Dinamo» ir pārāk sekls sastāvs, nav konkurences

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Hokeja eksperts Guntars Paste un žurnālists Jānis Matulis sarunā ar «Kivi TV» dalījās pārdomās par līdz šim Rīgas «Dinamo» parādīto sniegumu jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā.

««Dinamo» šobrīd atrodas konferences beigu daļā, jo komanda lielāko daļu maču aizvadīja izbraukumā,» raidījumam «Kivi TV» atklāja Jānis Matulis. «Vismazāk «play off» līmenim atbilst Rīgas «Dinamo» treneru korpuss, kaut kā tur pietrūkst.»

«Komandai ir jāuzlabo spēle mazākumā. Pēc procentiem mēs esam priekšpēdējā vietā. Ielaist 30 ripas mazākumā - tas ir ļoti daudz,» teica Matulis.

Tikmēr hokeja eksperts Guntars Paste uzskata, ka vienībā šosezon nav konkurences par vietu sastāvā. «Šogad mums ir pārāk sekls sastāvs. Nav konkurences. Principā jau otro sezonu mēs redzam, ka latviešu hokejisti neattaisno uz sevi liktās cerības.»

«Es domāju, ka mēs vēl neko neesam zaudējuši. Tas pats «Jokerit», kas sezonu sāka fantastiski, tagad spēlē kā pa viļņiem. Ja mēs vidēji savā laukumā ņemsim ap 70 punktiem, iekļūsim Gagarina kausā,» piebilda Paste.

Ar 41 punktu 35 mačos «Dinamo» ieņem 13. pozīciju Rietumu konferencē. Nākamās divas spēles «Dinamo» aizvadīs viesos, spēkojoties ar HK «Soči» un Jaroslavļas «Lokomotiv» vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu