Edgars Kulda: Otrajā trešdaļā sākām viņus sist

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» uzvarētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) cīņā ar Ņižņekamskas «Ņeftehimik» spēlētājiem sākusi labi spēlēt otrajā trešdaļā, kad darbojās daudz aktīvāk nekā pirms tam, uzskata uzbrucējs Edgars Kulda.

Rīgas «Dinamo» ceturtdien izcīnīja uzvaru savā laukumā ar rezultātu 4:1, pie punktiem tiekot piektajā spēlē pēc kārtas.

«Sajūta ir lieliska - spēlējām uz visiem 100%, izcīnījām uzvaru un viss ir ideāli. Viss sākās otrajā periodā, kad sākām viņus sist un spēlējām agresīvāk. Uzvarējām savās divcīņās, turklāt trešajā trešdaļā apspēlējām pretiniekus fiziski,» sarunā ar aģentūru LETA izteicās Kulda, kurš šajā mačā guva vienus vārtus.

«Gūt vārtus vienmēr ir patīkami, bet man šis ir tikai otrais gols KHL. Esmu priecīgs par katru vārtu guvumu, par katru labi aizvadīto epizodi,» stāstīja Kulda. «Mūsu uzdevums jau no mača sākuma bija spēlēt agresīvi, taču spēli iesākām ar trim maiņām, lai labāk ieietu ritmā. Pēc piecām minūtēm bijām pārgājuši uz četriem virknējumiem, un domāju, ka tas bija pareizi. Beidzot mēs fiziski labi nospēlējām līdz pat mača beigām, pretinieki nespēja turēt mums līdzi.»

Turpinājumā svētdien rīdzinieki savā laukumā uzņems arī Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas, bet pēc tam sekos ar valstsvienību spēlēm saistītais pārtraukums. 22.decembrī rīdzinieki viesosies pie Horvātijas komandas Zagrebas «Medveščak», bet gada pēdējā spēlē 28.decembrī uzņems Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Sezonas pēdējos trijos mēnešos Rīgas «Dinamo» komandai atlicis kopā aizvadīt vēl tikai sešas izbraukuma spēles, bet pārējos mačus rīdzinieki aizvadīs savā laukumā.

Rīgas «Dinamo» ar 50 punktiem 39 mačos atrodas 12.pozīcijā Rietumu konferencē, bet tā pirmajam astotniekam ir pietuvojusies jau līdz septiņiem punktiem, turklāt nākamās divas pretinieces ir tiešās kopvērtējuma konkurentes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu