Gudļevskis AHL Zvaigžņu spēlē neglābj Austrumu komandu no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: syracusecrunch.com

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien piedalījās Amerikas Hokeja līgas (AHL) Visu zvaigžņu spēles meistarības konkursos, taču viņš tajos nespēja Austrumu konferences komandu glābt no neveiksmes.

Meistarības konkursos Austrumu konferences vienība ar 14-19 piekāpās Rietumiem.

Gudļevskis meistarības konkursos piedalījās trijās disciplīnās. Pirmajā no tām viņš atvairīja septiņus no desmit pretinieku komandas metieniem no pāris metru attāluma, kas bija dalīts otrais labākais rezultāts, bet pēc tam viņš tika galā ar visiem trim «trīs pret viens» izgājieniem. Savukārt noslēdzošajā disciplīnā - pretuzbrukumos - Gudļevskis atvairīja četrus no sešiem pretinieku mēģinājumiem iekarot viņa sargātos vārtus.

AHL Visu zvaigžņu spēle notiks pirmdien, kad tiks aizvadīts četru komandu miniturnīrs - savā starpā tiksies Atlantijas divīzijas, Ziemeļu divīzijas, Centrālās divīzijas un Klusā okeāna divīzijas komandas. Tās vispirms aizvadīs viena apļa miniturnīru, kurā katra spēle būs deviņas minūtes gara. Divas labākās komandas tiksies finālā, kurā tiks izspēlēts sešu minūšu mačs formātā trīs pret trīs.

Sirakjūsas «Crunch» komandu pārstāvošais Gudļevskis šosezon AHL čempionātā aizvadījis 22 spēles, izcīnot astoņas uzvaras, vidēji mačā ielaižot 2,86 ripas un atvairot 90,9% metienu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu