Girgensons rezultatīvs; «Sabres» pieveic «Canadiens»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā naktī uz ceturtdienu izcēlās Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar 4:2 viesos apspēlēja Monreālas «Canadiens».

22 gadus vecais Latvijas uzbrucējs uz ledus atradās 16 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā arī veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku mestās ripas, lika lietā četrus spēka paņēmienus, uzvarēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Punktu par rezultatīvu piespēli Girgensons nopelnīja spēlēs sestajā minūtē, kad rezultātu no vārtu priekšas atklāja Markuss Folinjo, kuram tas bija ceturtais precīzais metiens šosezon.

Otrajā trešdaļā «Canadiens» hokejisti, gūstot divus vārtus, izvirzījās vadībā, bet «Sabres» trešajā periodā pretinieku vārtos iemeta trīs ripas (Džeimijs Makgins, Jūhans Lāšons un Braiens Džionta), svinot otro panākumu pēc kārtas.

Girgensons šosezon aizvadītajās 43 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -1.

Nākamā spēle Dena Bilsmā vadītajai «Sabres» komandai paredzēta naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika) savā laukumā pret Bostonas «Bruins» vienību. Divas dienas vēlāk abas komandas tiksies atkārtoti Bostonā.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 51 spēlē izcīnītiem 46 punktiem atrodas 14. pozīcijā, kamēr «Canadiens» nospēlējusi par spēli vairāk, iekrājusi 52 punktus un ir 13. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu