Rīgas «Dinamo» centīsies aizmirst murgu un mēģinās reabilitēties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, savā laukumā spēkojoties ar Kazahstānas vienību Astanas «Baris». Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā TV6.

Iepriekšējā mačā rīdzinieki savā laukumā piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu, ar 0:7 ciešot sagrāvi pret Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit».

«Pēc 0:7 ir grūti ko teikt,» sarūgtināts pēcspēles preses konferencē bija «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs. «Gribu atvainoties visiem līdzjutējiem, jo man personīgi par šādu spēli ir ļoti kauns, nezinu, kā spēlētājiem,» viņš piebilda.

Tikmēr «Baris» pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi tikai vienu panākumu. Kazahstānas vienībai šī būs ļoti svarīga cīņa, jo komanda šobrīd cīnās par vietu Gagarina kausa izcīņā.

Ar 80 punktiem 57 spēlēs «Baris» atrodas Austrumu konferences devītajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no «play off» zonā esošo Ņižņekamskas «Ņeftehimik», kurai 81 punkts 57 cīņās.

Savukārt Rīgas «Dinamo» izredzes uz iekļūšanu Gagarina kausā zaudēja otrdien, kad Bratislavas «Slovan» uzvara nodrošināja spēlēšanu izslēgšanas turnīrā.

Pēc dueļa ar «Baris» rīdzinieki nākamnedēļ spēkosies ar «Slovan», bet regulāro čempionātu noslēgs savā laukumā pret Sanktpēterburgas SKA un Maskavas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu