Ābols turpinās vadīt «Ladas» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas hokeja speciālists Artis Ābols arī nākamajā sezonā vadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu - Toljati «Ladu», vēsta aģentūra TASS.

Šos jaunumus atklājis kluba ģenerāldirektors Vladimirs Vdovins.

43 gadus vecais Ābols kopš 2015. gada septembra bija «Ladas» komandas galvenā trenera vietas izpildītājs, bet no novembra oficiāli tika apstiprināts galvenā trenera amatā.

«Artis turpinās strādāt ar komandu,» sacīja Vdovins. «Kas attiecas uz finanšu jautājumiem, mēs jau tā strādājam ar minimālu budžetu, tādēļ tā priekšnosacījumu finanšu samazinājumam nav.»

Krievijas medijos hokeja žurnālists Aleksejs Ševčenko izplatījis informāciju, ka «Ladai» ir finansiālas problēmas un tā, iespējams, nākamajā sezonā varētu KHL čempionātā nespēlēt. Līdzīgā situācijā esot arī Rīgas «Dinamo».

«Ladas» komanda jau zaudējusi cerības kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Pēc aizvadītiem 57 mačiem ar izcīnītiem 67 punktiem Toljati vienība Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 12. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu