Ēriksons: Pēc šāda zaudējuma esmu ļoti noskaities

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» zviedru vārtsargs Jūakims Ēriksons pēc trešdien piedzīvotā graujošā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Somijas vienību Helsinku «Jokerit» bija ļoti noskaities, uzsverot, ka vienībai pret tāda līmeņa pretiniekiem jābūt vienotākai.

Rīgas «Dinamo» trešdien piedzīvoja šosezon smagāko zaudējumu ar 0:7 (0:3, 0:2, 0:2), trešo spēli pēc kārtas savās mājās paliekot bez gūtiem vārtiem. Rīdzinieku «sausā» sērija «Arēnā Rīga» ir sasniegusi 212 minūtes un 32 sekundes.

««Jokerit» ir ļoti laba komanda, tāpēc mums bija jāaizsargā savu vārtu priekša. Man pašam arī vajadzēja demonstrēt labāku sniegumu un neļaut ripai no manis atlēkt. Pie tā man ir jāpiestrādā,» sacīja Ēriksons, kurš pēc pirmās trešdaļas, kurā viņš ielaida trīs vārtus, tika nomainīts pret Jakubu Sedlāčeku. «Helsinku klubs ir starp vadošajiem visā līgā, tāpēc loģiski, ka tas demonstrē ļoti labu sniegumu. Tomēr mums savā zonā bija jāspēlē labāk un jācīnās vairāk, kā arī mums viņu nūjas bija jāceļ augšā. Pret šādām komandām mums jābūt vienotākiem un jācīnās kā vienam veselumam.»

Ēriksons atzina, ka sajūtas pēc pirmā perioda bijušas nepatīkamas.

«Nevēlies ielaist savos vārtos tik daudz ripu. Pēc šāda zaudējuma esmu ļoti noskaities. Gribu, lai es un komanda spēlētu labāk. Esmu vīlies,» uzsvēra Ēriksons.

Kā zināms, rīdziniekiem šobrīd jau ir zudušas izredzes sasniegt Gagarina kausa izcīņu, lai gan līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas vēl četras spēles.

«Esam profesionāļi, tāpēc fakts, ka netiekam izslēgšanas spēlēs, nedrīkst atspoguļoties mūsu sniegumā. Mums jāturpina būt kā komandai un jācenšas gūt maksimāli labus rezultātus sezonas noslēgumā. Beidzamajos mačos mums ir jāspēlē gudri un vienkārši, jācenšas ripa dabūt ārā no savas zonas. Nedrīkstam neko sarežģīt,» piebilda vārtsargs.

«Dinamo» ar 68 punktiem 56 spēlēs joprojām ir 12.vietā Rietumu konferencē, bet piektdien rīdziniekus gaida mačs savā laukumā pret Astanas «Baris» no Kazahstānas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu