«Karsto» Krosbiju atzīst par aizvadītās nedēļas NHL labāko spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pitsburgas «Penguins» kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs atzīts par aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni jeb labāko spēlētāju Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

Krosbijs aizvadītajā nedēļā bija līgas labākais vārtu guvējs un rezultatīvākais spēlētājs, izceļoties ar pieciem precīziem metieniem un kopumā astoņiem rezultativitātes punktiem. «Penguins» komanda trīs mačos guva divas uzvaras, vienu no tām spēles pagarinājumā.

Nedēļas pirmajā mačā Krosbijs devīto reizi karjerā izcēlās ar «hat-trick», gūstot šajā spēlē arī uzvaras vārtus un izdarot rezultatīvu piespēli, sekmējot «Penguins» komandai uzvaru ar 6:5 pret Otavas «Senators».

Krosbijs rezultativitātes punktus nopelnījis desmit spēlēs pēc kārtas, bet vārtus uzbrucējs guvis pēdējos sešos mačos, kas viņam ir atkārtots karjeras rekords kopš 2006.gada. Viņš arī kļuvis par 13.šobrīd aktīvo spēlētāju, kurš karjerā sasniedzis 900 gūto rezultativitātes punktu robežu.

Par nedēļas otro zvaigzni nosaukts zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons no Otavas «Senators». Viņš izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, kas bija otrs labākais rādītājs līgā un otrs rezultatīvākais sniegums pēc Krosbija.

Kārlsons šosezon izdarījis 48 rezultatīvas piespēles, kas ir labākais rādītājs līgā. Aizsargs šajā statistikas ailītē par četrām piespēlēm apsteidzis Čikāgas «Blackhawks» amerikāņu uzbrucēju Patriku Keinu, kurš ir līderis gūtajos vārtos un rezultativitātes punktos.

Trešās zvaigznes gods ticis amerikāņu uzbrucējam Vinsam Tročekam no Floridas «Panthers». Viņš trīs mačos izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

«Panthers» trīs mačos guva divas uzvaras un piedzīvoja zaudējumu mača papildlaikā, nostiprinoties Atlantijas divīzijas līderpozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu