Gudļevskis izsaukts uz NHL!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas «Lightning», paziņojis NHL klubs.

«»Lightning» uz NHL izsaukuši Gudļevski, bet nosūtījuši Andreju Vasiļevski uz vienības fārmklubu Sirakjūsas «Crunch», kas sacenšas Amerikas Hokeja līgā (AHL)» sociālajā vietnē «Twitter» raksta «Lightning».

Patlaban 23 gadus vecais Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis 25 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,99 ripas un atvairot 90,1% pretinieku komandas metienus.

Piektdien «Lightning» uzņems Nešvilas «Predators», pēc tam aizvadot vēl trīs spēles savā laukumā. Nākamais izbraukuma mačs Tampabejas vienībai paredzēts nākamajā nedēļas nogalē, kad sestdien tā viesosies pie Pitsburgas «Penguins».

Gudļevskis šosezon jau divreiz bija izsaukts uz «Lightning» vienību. Pirmo reizi tas bija tamdēļ, ka Vasiļevskis izlaida sezonas sākumu, jo viņam septembrī tika veikta operācija, lai likvidētu asins sarecējumu. Savukārt otro reizi latvieti izsauca, lai Vasiļevskis varētu iegūt lielāku spēļu praksi.

Oktobrī, kad Gudļevskis pirmo reizi tika izsaukts uz «Lightning», tā rindās viņš aizvadīja arī vienu maču, kurā Tampabejas klubs tikai pagarinājumā ar 0:1 piekāpās čempionei Čikāgas «Blackwahks» vienībai.

Ar 53 spēlēs izcīnītiem 62 punktiem «Lightning» NHL Atlantijas okeāna divīzijas kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā, kamēr septītā ar 48 punktiem 55 spēlēs ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres». Tikmēr Austrumu konferencē «Lightning» ieņem septīto pozīciju, bet «Sabres» ieņem 16.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu