Kanādas brīnumbērns Makdeivids sagādā «Sabres» otro neveiksmi pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kārtējo neveiksmi Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā naktī uz trešdienu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība, kas ar 1:2 pagarinājumā savā laukumā atzina Edmontonas «Oilers» pārākumu.

22 gadus vecais Latvijas uzrucējs laukumā pavadīja 18 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus, bloķēja vienu pretinieku mesto ripu, lika lietā divus spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Abus vārtus uzvarētāju sastāvā guva 2015. gada NHL drafta pirmais numurs Konors Makdeivids. Ar pirmo precīzo metienu viņš izcēlās jau mača 22. sekundē, savukārt uzvaru nesošo ripu pagarinājumā Makdeivids «Sabres» vārtos iemeta minūti un 12 sekundes līdz papildlaika beigām.

Tikmēr Bufalo vienības rindās savus pirmos vārtus šosezon guva Kels O'Railijs.

«Sabres» vārtsargs Robins Lēners tika galā ar 39 metieniem, kamēr Kems Talbots «Oliers» vārtos atvairīja 31 ripu.

Maču klātienē «First Niagara Center» noskatījās 19 070 skatītāji.

Nākamo spēli Dena Bilsmā vadītā «Sabres» komanda aizvadīs naktī uz piektdienu, kad savā laukumā uzņems Kalgari «Flames».

Girgensons šosezon laukumā devies 53 mačos, atzīmējoties ar pieciem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, viņa lietderības koeficients ir -1.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» noslīdējusi uz priekšpēdējo, 15. vietu, kamēr «Oilers» ir vājākā komanda Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu