CSKA vārtsargs Sorokins labojis Skudram piederošo rekordu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ruslan Shamukov/TASS/Scanpix

Maskavas CSKA vārtsargs Iļja Sorokins pirmdien labojis Pēterim Skudram piederošo komandas rekordu tās jaunāko laiku vēsturē pēc sausajām minūtēm izslēgšanas spēlēs, vēsta Kontinentālā hokeja līga (KHL).

Sorokins nosargāja savus vārtus neskartus 175 minūtes un četras sekundes. Savukārt Skudra 2006. gada pavasarī CSKA vārtus nosargāja neskartus 140 minūtes un 54 sekundes.

Rietumu konferences finālsērijā CSKA uzvarēja visās četrās spēlēs un iekļuva Gagarina kausa finālā, kurā sacentīsies ar Austrumu konferences finālsērijas uzvarētājiem. Tajā Magņitogorskas «Metallurg» ir vadībā ar 2-1 pret Ufas «Salavat Julajev».

CSKA spēļu sērijā ar 4-0 pārspēja Sanktpēterburgas SKA. Pirmdienas spēlē CSKA ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja pretinieku laukumā.

Skudra, kurš tagad ir Ņižņijnovgorodas «Torpedo» galvenais treneris, spēlēja CSKA komandā divas sezonas no 2005. līdz 2007. gadam, kad arī noslēdza spēlētāja karjeru Novokuzņeckas «Metallurg» vienībā.

Šajā sezonā tieši «Torpedo» CSKA pārspēja Rietumu konferences finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu