Krievijā jaunie hokejisti vakariņu laikā piekauj komandas treneri

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STR / EPA

Sezonu jau noslēgušās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) otrās divīzijas komandas «Krasnojarskije risji» spēlētāji vakariņu laikā piektdien piekāvuši komandas galveno treneri Igoru Aleksandrovu, vēsta «sovsport.ru».

Savas uzrunas laikā Aleksandrovs diezgan asi pauda kritiku klātesošajiem par aizvadīto sezonu uz ko rupji sāka iebilst vairāki spēlētāji. Treneris tad aicināja iziet no viesnīcas telpām - «parunāt». Saruna gan nav sanākusi, jo 20 gadus vecais uzbrucējs Oļegs Portnovs vairākas reizes iesita trenerim pa seju notriecot to uz zemes. 19 gadus vecais aizsargs Ņikita Bravijs stāvēja blakus.

Nākamajā dienā Aleksandrovs uzrakstīja iesniegumu policijā. Ierosināta krimināllieta, taču ar Aleksandrovu sazinājušies Portnova vecāki, kuri vēlas slēgt šo lietu, ko vēlas panākt arī kluba vadība.

Aleksandrovs gan ir ieguvis bēdīgu slavu ar saviem skarbajiem izteicieniem.

Krasnojarskas komandā izpaužas arī spēlētāju dalīšanās vietējos un iebraucējos, jo 2012. gadā ģērbtuvē pēc spēles tika piekauts spēlētājs, kurš bija ieradies no Čeļabinskas, kam neviens nedevās palīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu